ANTONIA, probleme cu un fan la concert

Participarea Antoniei la un concert desfasurat pe Casa Poporului nu a fost lipsită de peripeţii. Solista era cât pe ce să trăiască o experienţă neplăcută când un fan prea entuziast, şi într-o stare avansată de ebrietate, s-a îndreptat către ea pentru a-i spune, probabil, cât de mult o admiră.
Puţini au fost cei care au avut acces la concertul organizat de ProFM, pe cea de-a doua clădire ca marime din lume. Spectatorii au venit cu invitaţii, au fost trecuţi pe liste şi controlaţi la intrare. Lor, pe acoperişul Casei Poporului li s-au mai alăturat câţiva angajaţi ai clădirii, printre care şi politicieni. Întâmplător, la eveniment s-a strecurat şi un bărbat aflat în stare de ebrietate. Binedispus, acesta a intrat în vorbă cu toată lumea şi chiar şi-a făcut o poză cu Alex Velea înainte să înceapă concertul. Când spre scenă se îndrepta Antonia, pentru a susţine un minirecital, individul s-a dus glonţ către ea.

 

 

Noroc că alături de artistă se aflau doi oameni de pază, pe care producătorul show-ului, Ştefan Gavrilescu, îi pusese deja în gardă. Turbulentul a fost scos în linişte de pe acoperiş, iar show-ul a decurs fără incidente.
Printre cei care au sesizat intâmplarea s-a aflat şi Alex Velea, care nu-şi scapă niciodată iubita din ochii. Mai mult amuzat, decât speriat, Velea a pus o vorbă bună pentru turbulent şi i-a rugat pe oamenii de la pază să-l lase în pace.


“Îl urmăream de ceva vreme pe individ, a încercat să intre în vorbă cu mai multe vedete. Nu se număra printre invitaţi. A ieşit dintr-un birou al clădiri, şi a urcat aici”, a explicat Fane Gavrilescu.

Pe lângă Alex Velea, pe care cântăreaţa l-a invitat la dans, în public s-a aflat şi fiul lor, dar şi mama artistei.
Sursa EvzMonden !

Related posts:

Partajează astaShare on Facebook1Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+0
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*