Anya – Firimituri (videoclip)

Anya - FirimituriAnya revine cu o nouă piesă, “Firimituri”, însoţită de un videoclip emoţionant, lansat împreună cu MediaPro Music.
“Mesajul piesei, după cum prea bine i-am obişnuit pe prietenii care îmi ascultă muzica, este unul de dragoste. Piesa are la bază un concept real de iubire, o iubire care de cele mai multe ori este neîmpărtăşită şi care lasă urme adânci în inima celor implicaţi în relaţie”, a spus Anya.

Noul single, semnat DeMoga Music, este compus de Alin Iulian Sterian şi Liviu Teodorescu. Videoclipul, în regia lui Michael Mircea, a fost filmat în Bucureşti, în mai multe locaţii, printre care parcul Herăstrău şi cafeneaua Subsol. Ţinutele artistei au fost asigurate de Anca Stăruială, machiajul a fost realizat de Daniela Păune, iar coafurile Anyei, de Costa Stavrositu.


“Videoclipul transmite acelaşi mesaj ca şi melodia. Iubirea este cel mai de preţ sentiment, pe care îl putem oferi necondiţionat. E mai dificil însă atunci când din partea partenerei sau partenerului primim jumătăţi de măsură. Tocmai de aceea este bine să deprindem o dragoste sănătoasă, pentru un viitor armonios”, a mai explicat Anya . Ce parere ai ?

Related posts:

Partajează astaShare on Facebook5Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+0
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*