Calvin Harris – How Deep Is Your Love (piesa noua)

Calvin Harris - How Deep Is Your LoveCalvin Harris a lansat intr-un final noua piesa How Deep Is Your Love doar aici la PartyRadio Romania , o colaborare cu trio-ul electronic Disciples. Noul track al scotianului merge in zona de tech house, putin mai departe de combinatia house/dance/pop pe care o aplica de obicei.
Soundul se datoreaza in primul rand colaborarii cu londonezii de la Disciples dar si datorita featuringului cu Ira Wroldsen, cantareata si compozitoare norvegiana la origine, care si-a pus amprenta si pe How Deep Is Your Love. Fanii deja sunt foarte entuziasmati si declara noua piesa unul dintre hiturile verii. PartyRadio da Play !

Calvin Harris a intrat in topul bogatilor si i-a luat fata cuplului regal Beyonce & Jay Z datorita noii sale relatii cu Taylor Swift. In plus, recentul sau album, Motion, a dat numai hituri, cel mai recent fiind Pray to Go, un featuring cu grupul american HAIM. L-am ascultat si alaturi de Ellie Goulding pe Outside, de Big Sean pe Open Wide si de britanicul John Newman pe trackul Blame.
Voi ce ziceti de piesa asta? E hit?

Related posts:

Partajeaz─â astaShare on Facebook4Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+0
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*