Calvin Harris – My Way

Calvin Harris lanseaza un nou single care pare a fi un atac direct la fosta iubita, Taylor Swift – My Way. E o noua piesa pe care scotianul si-a pus vocea, ceva ce nu se intampla prea des.
De obicei, Calvin Harris apeleaza la colaborari pentru a aduce piesele sale la urmatorul nivel, dar ocazinal decide sa cante chiar el, cum a fost si cazul hitului Summer, dar si acestui nou single.

I like to sing on a song every two or three years, or so,” he said. “I just kind of thought it was a bit of a curve ball. I kind of like the idea of just tracking something out without a celebrity guest feature, and I think the vocal works so why not.”

Calvin Harris a ajuns din nou in Hot 100 si in playlisturile din intreaga lume datorita colaborarii cu Rihanna la This Is What You Came For. Producatorul britanic pregateste un nou material care va include si un alt featuring cu Big Sean, dupa ce ei au mai lucrat impreuna la Open Wide. In plus, a mai colaborat cu Dizzee Rascal pentru Hype si cu John Newman pentru Ole, o alta piesa despre care s-a mai spus ca ar fi inspirata de Taylor Swift.

Va place noua piesa Calvin Harris?

Related posts:

Partajează astaShare on Facebook1Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+0
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*