Carla’s Dreams bifeaza un nou record!

Carla's Dreams bifeaza un nou record!Cum ne noi, prima colaborare dintre Delia si Carla’s Dreams, piesa compusa de grupul de tineri talentati din Republica Moldova, a stabilit un record: 10 milioane de vizualizari in prima luna, in prezent, a depasit 21 de milioane de vizualizari.
Da, mama” compusa de Carla’s Dreams a depasit 10 milioane de vizualizari in mai putin de o luna de la lansare, ceea ce reprezinta un nou record pentru o piesa din Romania.

Pe langa aceste doua reusite, Carla’s Dreams s-a impus in Romania prin colaborarea cu INNA pentru piesa “P.O.H.U.I”, care a fost primita extraordinar de publicul din tara, fiind locul 1 saptamani la rand. De asemenea, a urmat “Lumea ta”, o super colaborare cu Loredana Groza, o alta artista de top a Romaniei.
Nu in ultimul rand, vara trecuta, Carla’s Dreams a mai lansat o piesa cu INNA, Antonia si Dara, o tanara artista din Republica Moldova – “Fie ce-o fi”. Carla’s Dreams au sustinut o serie de concerte in Romania, au fost prezenti, de asemenea, in deschiderea concertului lui Robbie Williams alaturi de Delia.
Va place muzica Carla’s Dreams?

Related posts:

Partajează astaShare on Facebook4Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+0
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*