Excentric feat OBIE – FRD

Excentric si Obie lanseaza cel de-al doilea single in aceasta formula, F.D.R. dupa piesa All the time, pe care au lansat-o in 2015.
Piesa “F.D.R.” este compusa de catre Obie, iar videoclipul este regizat de catre Ciprian Iacob, cel cu care cantaretul a colaborat si in trecut.

Dar hai sa dam cu totii PLAY !

“Titlul piesei este inspirat de Frederick D. Roosevelt si de sonoritatea numelui sau, acesta fiind sinonim cu partea fun a istoriei americane pana astazi. Am ales sa asociem titlul nostru cu acelasi acronim pentru a oferi piesei un titlu atractiv si comercial, dar si cu o poveste in spate”, declara baietii.

Vlad Apetroaiei (Excentric) este tobosar, producator, compozitor si percutionist, iar proiectul „Excentric” are la baza show-ul de live act, ce consta in seturi clubbing si percutii, ritmuri combinate si improvizate pe beatul actual de club si asocieri cu voce.

Obie, pe numele sau real Michael Obinna Chigbundu, pe langa muzica, lucreaza si ca medic rezident al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Timisoara. A inceput sa cante la varsta de 4 ani, in biserica crestina din orasul in care s-a nascut, iar ulterior a inceput sa compuna si sa produca muzica. Recent, artistul a colaborat cu Theo Rose pentru piesa si videoclipul “Go Loca”.

Cum vi se pare piesa asta?

Related posts:

Partajează astaShare on Facebook1Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+0
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*