Indila, GEST IMPRESIONANT la concertul sustinut la Bucuresti

Indila, GEST IMPRESIONANT la concertul sustinut la Bucuresti

Indila, GEST IMPRESIONANT la concertul sustinut la Bucuresti

Indila, cântăreaţa franceză care a cucerit topurile cu hitul “Derniere Danse”, a concertat în premieră în România, duminică, la Sala Palatului.

Datorită numărului mare de fani din România, cântăreața a susținut două concerte la București, de la ora 16.00 şi de la ora 19.00.

Artista a început concertul chiar cu hitul care a consacrat-o, “Derniere Danse”, fiind urmat de “Love Story”, “Run Run”, “Tourner Dans Le Vide”, „S.O.S” și un mix cu alte melodii, pentru ca în final să închidă show-ul tot cu piesa „Derniere Danse”, scrie Mediafax.

Spre dezamăgirea celor veniți la concert, show-ul Indilei la București a durat mai puțin de 60 de minute, mai exact 42 de minute, povestește un spectator pe contul său de Facebook.

În deschiderea celor două concerte a cântat Delia Matache, cu un recital de 45 de minute, mai mare ca al artistei cap de afiș, mai scrie acesta.

Fanii dezamăgiți de faptul că spectacolul s-a terminat prea repede au plecat de la Sala Palatului cu promisiunea cântăreţei franceze că se va reîntoarce în România.

De altfel, chiar înainte de concert artista a declarat că a rămas uimită de primirea călduroasă de care a avut parte.
“Da, sunt pentru prima dată în România. Sunt foarte fericită. Simt dragostea voastră chiar şi din Paris. Fie când sunteţi în Paris, fie când sunteţi aici, o pot simţi. Vă mulţumesc”, a spus Indila.
“Am văzut oamenii din aeroport, i-am văzut cum zâmbeau şi eram “Wow! Asta e pentru mine?”. Sunt foarte fericită. Sunt foarte emoţionată. Sper că o să vă placă (concertul n.r.)”, a adăugat artista.

Concert Indila - Bucuresti 2014 Concert Indila - Bucuresti 2014 Concert Indila - Bucuresti 2014 Concert Indila - Bucuresti 2014 7 8 9

Related posts:

Partajează astaShare on Facebook0Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+0
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*