Inna, Alexandra Stan si Daddy Yankee cuceresc Italia

alexandra & innaLa mai putin de o saptamana de la lansarea in Italia a piesei We Wanna, colaborarea inedita intre Alexandra Stan, Inna si Daddy Yankee, aceasta a cucerit deja playlist-urile de radio si club, cat si topurile iTunes, surclasand artisti precum Avicii, David Guetta si Bob Sinclair.

Nu e de mirare faptul ca si aceasta piesa a intrat la inimile fanilor din strainatate, mai ales ca artistele au fost sustinute inca de la debut de publicul international. Videoclipul “We Wanna” a depasit si el deja cinci milioane de vizualizari pe YouTube.

Privind colaborarea cu Inna, Alexandra Stan marturiseste: “INNA este un artist pe care eu il admir, iar pentru mine a fost primul role model din Romania. Este cute, degajata, super fun, plina de energie si imi place sa lucrez cu ea. Mi se pare ca noi doua suntem ca un milkshake delicios de vanilie si ciocolata, de care pur si simplu nu te mai saturi!“

La randul sau, Inna declara: “Ma bucur sa colaborez cu Alexandra pe piesa “We Wanna” si cred ca impreuna vom reusi sa o ducem in fruntea topurilor. Pana atunci insa, o ascult in fiecare zi. Abia astept sa o auziti si voi! Deci, Alexandra, GO girl!

Pe voi v-a cucerit piesa celor doua?

Related posts:

Partajează astaShare on Facebook6Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+0
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*