Kalif feat. Betty – Inima

Daca in urma cu 2 luni, Kalif colabora cu Leya D. pentru single-ul “Karma”, acum artistul lanseaza single-ul si videoclipul “Inima”, in colaborare cu Betty.
Ca si in cazul pieselor lansate anterior, single-ul “Inima” este compus de catre Kalif. Videoclipul este regizat de catre Mihai Lazar si este primul lansat de catre Kalif.

”Cand ma gandesc la o colaborare pentru o piesa, aleg cu mare girja persoana respectiva. Consider ca Betty este alegerea cea mai buna pentru o piesa despre iubire, iar versurile vin din experinta personala”, declara Kalif.


Kalif feat. Betty – Inima (Official Video) de musicro
Kalif, pe numele lui Constantin Stilpeanu, a inceput sa faca muzica de la varsta de 15 ani, cand s-a axat pe rap si a avut colaborari cu nume sonore precum Sisu Tudor. Ulterior, a inceput sa abordeze si alte genuri muzicale si sa compuna piesele pe care le-a lansat, cum este si cazul single-ului “Apel in asteptare”, cu peste 5 milioane de vizualizari pe YouTube.

Pentru Betty, piesa “Inima” este prima colaborare, insa tanara artista nu este la prima lansare. Betty a cucerit publicul “Intr-o secunda”, cu primul ei single, care a adunat peste 14 milioane de vizualizari pe YouTube. Si urmatoarele piese (“La anii mei”, “Acolo sus”) s-au bucurat de succes pe YouTube si au adunat milioane de vizualizari.

Cum vi se pare aceasta colaborare?

Related posts:

Partajează astaShare on Facebook0Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+0
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*