Lady Gaga – Perfect Illusion

Inca un videoclip de exceptie adus de catre PartyRadio Romania si anume Perfect Illusion semnat de Lady Gaga care  se plimba cu un Jeep prin desert pentru a ajunge la o petrecere unde ea este personajul principal si ajunge sa cante in fata unei intergi multimi in cel mai nou videoclip al ei, Perfect Illusion.
Alaturi de ea mai apar Mark Ronson, Kevin Parker de la Tame Impala si BloodPop, cei care au ajutat la compunerea si producerea primului single de pe noul album semnat de Gaga. Pentru acest videoclip, Lady Gaga a optat pentru un look simplu, doar jeansi si tricou, departe de look-uri extravagante ale albumelor anterioare, insotite de videoclipuri extravagante.

Cel mai nou single Lady Gaga nu a reusit insa sa sparga Hot 100 si a debutat doar pe locul 15. Chiar si asa, este single-ul cu numarul 23 lansat de Gaga care ajunge in acest clasament. Cel mai sus a urcat Born This Way in 2011, direct pe prima pozitie, unde a stat timp de sase saptamani, urmat apoi de Applause, primul single de pe ARTpop. Perfect Illusion promoveaza cel mai nou album al artistei, Joanne care deja se poate descarca de pe iTunes si alte site-uri de specialitate la un pret accesibil .

Joanne este titlul noului material pe care Lady Gaga il va lansa pe 21 octombrie, iar titlul este un omagiu adus matusii ei, al carei nume il si poarta. Se pare ca piesa care da titlul acestui material “the heart and soul” asa cum a declarat chiar Gaga intr-un interviu recent.

Desi a anuntat data de lansare a discului, se pare ca acesta inca nu e gata si va fi cu adevarat finalizat in urmatoarele doua zile si va include 11 piese, plus trei track-uri extra in varianta deluxe.

Cum vi se pare videoclipul? PartyRadio Play TU ?! 

Related posts:

Partajează astaShare on Facebook1Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+0
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*