Mario Morreti, Sonny Flame – Criminal (videoclip oficial)

Dupa ce ne-au oferit un videoclip special pentru mediul online, Sonny Flame si Mario Morreti vin cu materialul video oficial pentru single-ul Criminal care a avut un numar mare de vizualizari pe canalele media si un mare impact pe retelele de socializare. Videoclipul e filmat intr-un club unde, evident, toata lumea danseaza si se simte bine.
Acest track ma reprezinta foarte mult, l-am conceput in urma cu 3 ani si este pentru prima data in cariera cand interpretez in limba spaniola! Colegii, prietenii si oamenilor carora le-am piesa, mi-au spus acelasi lucru, ca este o piesa diferita de ceea ce se aude acum, asa am simtit si eu! In 2016 , am decis ca acest track sa fie single oficial, asa ca impreuna cu colegul meu Boier Bibescu, unul dintre producatorii mei preferati, am facut update-ul acestei piese! Ma bucur mult de aceasta colaborare, din punctul meu de vedere Sonny este unul dintre artistii care chiar canta absolut natural!

“Este a doua piesa la care colaborez cu Mario, initial am dorit sa compunem refrenul si bridge-ul pentru altcineva; dupa cateva incercari nereusite, am decis de comun acord, atat noi cat si Boierul, ca este mai buna varianta cu ghid. Noua ne place foarte mult si speram ca lumea sa se simta bine atunci cand o asculta.” sunt cuvintele lui Sonny Flame.
Cei doi au mai lucrat impreuna si la piesa N-am nici un ban, aparuta la inceputul acestei veri. Sonny Flame a mai lansat cateva piese anul acesta. L-am ascultat cu Rumba, ne-am distrat cu el si Boier Bibescu pe Batman si Superman, iar in toiul iernii a venit cu In sufletul gol.

Noi va aducem versiunea oficiala dar avem si o intrebare pentru cei care sunt alaturi de noi : Va place versiunea oficiala a clipului? Ce parere aveti despre acest videoclip ?

Related posts:

Partajeaz─â astaShare on Facebook0Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+0
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*