Nane – Banii

Okapi Sound prezinta cel mai nou videoclip Nane, $$$ – Banii. Materialul video a fost filmat in cadrul unuia dintre concertele din turneul Plecat de acasa, desfasurat in noua orase din tara.
„Ideea clipului ii apartine in totalitate lui Ionut Marius. In timp ce ne pregateam sa intram la unul dintre concertele de lansare din turneul «Plecat de acasa», mi-a zis ca are in cap tot clipul. Sincer sa fiu, eu am primit doar link-ul cu varianta finala a clipului. Ma bucur ca a iesit ceva fresh dintr-o idee spontana, mai ales ca ma tot gandeam cum am putea face un clip pentru «$$$».” spune Nane despre clipul colaborarii cu Angeles.

Piesa a fost produsa de Maidan (Squaad), realizata in colaborare cu Angeles la Okapi Sound Studio si reprezinta una dintre cele mai ascultate melodii de pe primul album Nane. „Plecat de Acasa” poate fi gasit online pe YouTube si pe toate platformele de streaming existente (Apple Music, Google Play Music, Spotify, TIDAL, Zonga, Deezer si nu numai), cat si in format fizic (CD), pe www.emag.ro, www.carturesti.ro sau www.getmusic.ro.

In prezent, Nane lucreaza intens la cel mai nou mixtape al sau, care va putea fi ascultat in curand pe canalul de YouTube Okapi Sound, pe www.nane.ro si nu numai. Pe Nane l-am mai ascultat anul acesta cu Atat de simplu in featuring cu Tranda si cu 911, piesa inclusa pe albumul Plecat de acasa.

Cum vi se pare clipul?

Related posts:

Partajează astaShare on Facebook1Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+0
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*