Nicole Scherzinger – Bang (videoclip)

Nicole Scherzinger - Bang (videoclip)

Nicole Scherzinger – Bang (videoclip)

Nicole Scherzinger lanseaza un clip de promo pentru piesa Bang, extrasa de pe cel mai nou material de studio al sau, Big Fat Lie. Cantareata e imbracata in stilul anilor 90, cu haine largi si ofera un sincron alaturi de un alt dansator, ca un reminder ca alaturi de Pussycat Dolls avea si o intreaga rutina de dansuri.
Albumul cantaretei a fost lansat, momentan, doar in cateva tari din Europa, si nici in Marea Britanie, unde Nicole Scherzinger are de obiei succes, nu a reusit sa urce prea mult in clasament. In schimb, Big Fat Lie va fi lansat oficial in SUA abia la inceputul anului viitor.


Primul single pe care Nicole Scherzinger l-a lansat de pe cel de-al doilea material solo a fost Your Love, o piesa de vara care a ajuns doar pe locul 6 in clasamentul singleurilor britanice, iar cel de-al doilea single, On the Rocks, nu s-a descurcat cu mult mai bine. In ciuda unui videoclip reusit si a unei promovari care a inclus si aparitii live, Nicole nu a reusit sa ridice prea mult in topuri noul ei single. Cel mai recent promovat este Run, care a fost promovat in aceeasi perioada si in SUA si in Marea Britanie.

Cum vi se pare videoclipul? Are Nicole o sansa la succes in SUA cu Big Fat Lie?

 

Related posts:

Partajeaz─â astaShare on Facebook4Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+0
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*