Romanii au talent : Povestea trista a pustiului care a facut o tara intreaga sa planga

Marius Mihăilă este un puști crescut de bunici, fiind orfan de tată și părăsit de mamă și i-a impresionat pe jurații de la Romanii au talent. Marius Mihailă de la Romanii au talent a cântat o piesă rap, creație proprie.

Versurile peisei lui i-au răscolit pe toți și i-au făcut să lăcrimeze. Mihaela Rădulescu nu și-a putut stăpâni lacrimile în timpul piesei. Marius Mihăilă de la Romanii au talent a ajuns astfel la inimile tuturor celor din sală, cu viața lui pusă pe portativ.
”Pe vremea copilăriei mele nu era genul ăsta de muzică. Eu m-am apucat de comedii!”, i-a spus Florin Călinescu.
”Îmi place timbrul tău și team crezut, ai cântat cu atâta patos… Mi-a plăcut”, a spus Andra emoționată, în timp ce Răduleasca a reacținat: ”Cred că ai cei mai frumoși părinți, bunicii tăi. Desprinde-te de trecut, tu ți-ai făcut singur dreptate”.

Schimbări la ”Romanii au talent”
Smiley și Pavel Bartoș vor apasa butonul auriu în premieră, adică vor putea și ei trimite un concurent direct în semifinală, la fel ca jurații.

Sezonul șapte al show-ului de divertisment „Romanii au talent”, a revenit din 17 februarie cu un sezon epic, plin de emoție, distracție, neprevăzut, suspans, tensiune, povești interesante și talent.

Competiția vine cu noutăți, iar una dintre acestea este reprezentată de faptul că gazdele emisiunii, Smiley și Pavel Bartoș, care sunt foarte buni prieteni, vor avea la dispoziție butonul auriu încă din etapa preselecțiilor. Astfel, pentru prima dată de la lansarea show-ului, cei doi prezentatori își vor putea trimite concurentul preferat direct în semifinală, la fel ca jurații.

Related posts:

Partajează astaShare on Facebook7Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+0
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*