Serena – Fantasia (artist nou)

Serena - Fantasia (artist nou)Are 20 de ani si a devenit cunoscuta publicului larg in urma cu un an atunci cand a fost invitata sa cante live, asa cum obisnuia sa cante la ea „in sufragerie”. Astazi, isi lanseaza primul ei single „Fantasia”, o piesa produsa in studiourile Lanoy Production.
Serena, pe numele ei real Diana Serban, spune ca unica ei pasiune este muzica, caruia ii dedica cea mai mare parte din timpul ei.

„Am dat startul acestui vis prin a pune cover-uri ale pieselor dragi mie pe Facebook si pe YouTube. Prin prisma oamenilor care ma îndrăgesc si care voiau sa ies din anonimat am ajuns sa cant live in studioul Radio Zu. Am trăit momente si sentimente care nu pot fi explicate in cuvinte. Ma pot considera o persoana mai mult decat norocoasa, tinand cont ca am ajuns in studiourile Lanoy unde ma simt ca intr-o familie, locul unde întâlnești persoane speciale, care au același vis”, povesteste Serena. PLAY!

“Cu ajutorul si creativitatea lui F. Charm am dat naștere piesei „Fantasia”, un proiect extraordinar care a prins si mai multa culoare dupa terminarea videoclipului. Din fericire, totul a fost exact asa cum ne-am propus. Punctele forte au fost vremea si oamenii care emanau pura energie, rabdare si profesionalism”, a adaugat Serena.

Videoclipul de mai sus este regizat de Alin Surdu. Crezi ca ar putea fi un hit?

Related posts:

Partajează astaShare on Facebook0Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+0
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*