Shift feat. What’s Up & Connect-R – Norocos (videoclip nou)

Shift feat. What's Up & Connect-R - Norocos (videoclip nou)Shift lanseaza piesa Norocos, un featuring cu What’s Up si Connect-R despre cei care muncesc si ajung acolo unde isi doresc, in ciuda tuturor celor care le stau in cale.

Despre noul lui single, Shift spune: “Sunt cel mai norocos ca primul meu album este aproape gata si am alaturi de mine artisti tari care ma sustin si care vor aparea pe acest material. La fel de norocos ma consider si pentru ca oamenii rezoneaza cu muzica mea. Imi place sa lucrez cu What’s Up si Connect-R, ne stim de mult timp, suntem prieteni si sunt doi artisti adevarati”.

Videoclipul “Norocos”, regizat de Anton Sandu cu care Shift a colaborat si pentru clipul “TBC”, a fost filmat atat pe strazile din Bucuresti, cat si intr-un spatiu liber, pe camp, la miezul noptii, unde artistii au dat un mini concert.

What’s up completeaza: “Ma simt norocos pentru ca Dumnezeu m-a ajutat sa-mi ocup timpul cu ce-mi place si sa traiesc din asta. Acesta piesa sper sa motiveze, sa bucure si sa dea putere celor care viseaza. Shift este fratele meu, lucram impreuna de multi ani, inca de pe vremea cand amandoi visam la mai departe, iar Connect-R este unul dintre cei care m-au inspirat si inca ma inspira. Aceasta colaborare este speciala pentru mine si sper sa ajunga la inimile voastre”.

De asemenea, Connect-R marturiseste: “Sunt norocos pentru ca sunt sanatos, am parintii in viata, am un copil sanatos si o sotie frumoasa. Lista poate continua. Cerul a decis asta. Nu pot decat sa multumesc. Shift mi-a fost coleg de studio, e un artist talentat, iar industria recunoaste asta”.

Pe Shift l-am tot auzit pe radio in ultima perioada, iar acest nou single anunta aparitia albumuluiAdevarul.A colaborat cu Marius Moga la Sus pe toc, cu Vizi Imre la Dupa ani si ani, dar a compus si piese pentru Corina, Ruby sau Lariss, iar la inceputul acestui an a lansat o super colaborare cu Andra – Avioane de hartie, pentru ca apoi sa colaboreze tot cu Connect-R pentru Baga mare.

Va place noua piesa Shift?

Related posts:

Partajează astaShare on Facebook4Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+0
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*