Smiley – Insomnii

Dupa succesul pe care l-a avut cu Oarecare, Smiley se intoarce cu o noua piesa. Insomnii e titlul noului sau single care a beneficiat de o adevarata campanie de teasing pe contul oficial de Facebook al cantaretului.
De altfel, Smiley a ajuns in topul difuzarilor si cu Pierdut buletin, piesa lui DOC pe care el apare drept invitat, extrasa de pe albumul DOC & Motzu in HD.

“Sunt atatea nopti in care nu dorm… din diverse motive :), astfel incat m-am gandit ca trebuie sa fac o piesa si despre asta”, a spus Smiley despre cel mai recent single al sau. Piesa este compusa de catre Andrei Maria (Smiley) si Serban Cazan in studiourile HaHaHa Production si lansata in coproductie cu Cat Music.


Smiley – Insomnii [Official video HD] de musicro

Oarecare a fost cea mai difuzata piesa a anului 2015, la o diferenta notabila de cea de-a doua clasata, Inna si Diggy Down. Noul single Smiley apare chiar la timp, pentru ca va avea suficienta vreme sa se transforme intr-un hit inaintea concertului sau de pe 1 iunie de la Arenele Romane din Bucuresti. Cand nu produce hituri pentru el, Smiley face parte din juriul Vocea Romaniei, iar doi dintre concurentii sai au venit cu piese imediat ce au parasit concursul – Tobi Ibitoye cu Miss You si Michel Kotca cu Broken Vows.

Cum vi se pare noul single Smiley?

Related posts:

Partajeaz─â astaShare on Facebook1Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+0
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*