Sorana – Povesti (videoclip nou)

Sorana - Povesti (videoclip nou)Sorana a lansat prima ei piesa, “Povesti”, compusa impreuna cu Marius Moga, o coproductie DeMoga Music si Global Records. Noua protejata a lui Moga imita cu brio videoclipurile lui Sia!
Faceti cunostinta cu un artist complet: are o voce superba, compune si produce muzica, si-a regizat propriul vlog (“Povesti by Sorana”), iar acum isi da examenul in videoclipul primului ei single, “Povesti”. Sorana este una dintre cele mai importante lansari DeMoga Music din anul 2015!” a declarat Marius Moga.

“Azi e prima zi din viata mea! Cant de cand aveam 3 ani si asta e momentul pe care l-am asteptat toata viata mea! Am lansat “Povesti”, prima mea piesa, la care am lucrat impreuna cu Marius Moga, care ma sprijina enorm in cariera mea muzicala, Adda, Madalin Rosioru si Alex Cotoi. Sper sa va placa piesa mea!“ a marturisit Sorana emotionata, in ziua lansarii.

Videoclipul, atitudinea, dansul si vibe-ul sunt inspirate parca prea mult din Sia. PLAY!

Sorana canta, scrie versuri, produce muzica la DeMoga Music, are un vlog pe YouTube cu peste 500 de mii de vizualizari, sustinut de o firma de cosmetice (“Povesti by Sorana”), este make-up artist si stilist vestimentar, a participat la show-ul “X Factor” si a jucat in serialul “O noua viata”, difuzat pe ProTV.

Videoclipul “Povesti”, regizat de Bogdan Paun si Sorana, avandu-l ca producator executiv pe Marius Moga, s-a filmat la Libraria Carturesti Verona. Ce TAG ii dai ?

Related posts:

Partajează astaShare on Facebook2Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+0
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*