Ascultă noua piesă a lui Billie Eilish, “Wish You Were Gay”

Billie Eilish a lansat o nouă piesă, numită “Wish You Were Gay”, prin care speră să ne facă să înţelegem trăirile sale unice. Noul track a venit împreună cu un clip explicativ al artistei, în care discută despre dragoste… sau lipsa sa.

“Wish You Were Gay” are cuvintele picurate din vârful buzelor prin care se consacra Katie Melua şi un instrumental de trip-hop întunecat. Ceva inocenţă se strecoară prin intermediul acordurilor de chitară, care nu m-ar mira să fie cântate de fratele lui Billie, Finneas. Acest single are rol de preview pentru viitorul album al tinerei.

Este de altfel şi LP-ul său de debut, după câteva single-uri şi EP-uri. În interviuri recente tânăra a discutat despre modul în care panicile nocturne i-au definit sunetul noului său disc. Aşa se justifică poate şi numele albumului, “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”. E vorba despre celebra paralizie care apare când dormi, te trezeşti şi nu te mai poţi mişca. Discul va sosi pe 29 martie 2019.

Ce urmează e o serie de terori nocturne, coşmaruri cu ochii deschişi şi vise lucide. O reprezentare foarte vie şi terifiantă a fenomenului are loc în episodul 5 al serialului Netflix “The Haunting of Hill House”. Billie Eilish suferă de ceva vreme de terori nocturne şi a trecut prin paralizia în somn de 5 ori până acum.

Artista s-a luptat şi cu depresia, care a ajuns să controleze toate activităţile din viaţa sa. Muziciana speră să inspire fanii care se luptă cu probleme similare prin intermediul muzicii sale. În perioada când va debuta albumul artistei va avea loc o serie de reprezentaţii intime şi acustice în Londra pentru a marca lansarea.

Leave a Reply