Asculta “Nu De Ieri, De Azi” de la B.U.G. Mafia si alte 2 piese noi (limbaj licentios)

Dupa mai bine de un an de la ultimul single lansat (”Bani, Bani, Bani” (feat. Michel Kotcha)), BUG Mafia revine in forta cu 3 piese noi: ”Nu De Ieri, De Azi” (Prod. Tata Vlad), ”Se Ridica In Aer” (feat. Super Ed) (Prod. Tata Vlad) si ”Schimbu’ 3” (Prod. Tata Vlad).
La mijloc de iulie, B.U.G. Mafia lanseaza online 3 piese noi, toate produse de Tata Vlad. Melodiile au fost inregistrate la Ines Sunet & Video Studio B, tot acolo fiind mixate si masterizate.

“Nu De Ieri, De Azi” are muzica scrisa de Tata Vlad, la chitara fiind Radu Gabriel Arnautu. Pentru piesa “Se Ridica In Aer”, trupa a colaborat cu Super Ed din Satra B.E.N.Z., sound-ul clasic B.U.G. Mafia incoporand astfel influente de trap. Cu “Schimbu’ 3” se revine la stilul consacrat, pe partea de productie putand fi observate ceva influente electro.

Anul trecut, B.U.G. Mafia a sustinut un concert-eveniment la Arenele Romane: “Romanie, fa galagie”. Concertul a fost dedicat in totalitate fanilor, cea mai activa si implicata comunitate din industria muzicala.

AUDIO: B.U.G. Mafia – “Nu De Ieri, De Azi” (Prod. Tata Vlad)

AUDIO: B.U.G. Mafia – “Se Ridica In Aer” (feat. Super Ed) (Prod. Tata Vlad)

AUDIO: B.U.G. Mafia – “Schimbu’ 3” (Prod. Tata Vlad)

Potrivit cifrelor record de vanzari si audienta, B.U.G. Mafia este la acest moment nu doar unul dintre cele mai iubite branduri muzicale autohtone, ci si unul dintre cele mai de succes nume din muzica hip-hop europeana, trupa inroland o adevarata “armata” de fani in spatiul online: canalul de pe YouTube are in prezent peste un milion de abonati, iar pagina de pe Facebook peste un milion 300 de mii de utilizatori.

Fondata in 1993 de Tataee (Vlad Irimia), Caddillac (Dragos Vlad-Neagu) siUzzi (Alin Demeter), B.U.G. Mafia a reprezentat inca de la inceput un fenomen cu impact major asupra muzicii si societatii romanesti. Trupa s-a impus rapid in industria muzicala autohtona, reusind sa-si reconfirme statutul cu fiecare produs de succes: 10 albume de studio, 2 materiale best-of (alaturi de un DVD), 6 maxi-single-uri, 13 videoclipuri si vanzari de peste un milion 150 de mii de unitati fizice in perioada 1995 – 2009, o adevarata performanta nu doar pentru piata locala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.