Barbados a devenit republică, iar Rihanna a fost numită erou naţional
Barbados a devenit republică, iar Rihanna a fost numită erou naţional

Barbados a devenit republică, iar Rihanna a fost numită erou naţional

Riri este cea mai faimoasă locuitoare a țării, iar în 2018 a fost numită ambasadoare pentru cultură și tineret. Artista nu a renunțat niciodată la accentul ei nativ, în timp ce muzica ei, deși are influențe pop, dance și R&B, a rămas mereu conectată la moștenirea din Caraibe.

Mottley a mai declarat că Rihanna a contribuit la „imaginația lumii prin faptul că și-a urmat excelența cu disciplină, creativitate și, mai presus de toate, angajamentul extraordinar față de țara în care s-a născut. În numele unei națiuni recunoscătoare, cu oameni mândri, îți înmânăm titlul de erou național al Barbados, Ambasadoarea Robyn Rihanna Fenty.”

Rihanna are 33 de ani și a fost crescută în Bridgetown. A cunoscut faima după ce producătorul Evan Rogers i-a recunoscut talentul, iar hit-ul Umbrella, lansat în 2007 alături de Jay-Z, i-a confirmat locul în rândul celor mai populare staruri din lume. Riri este obișnuită cu iubirea primită din partea poporului, mai ales când, în 2008, prim-ministrul de atunci, David Thompson, a anunțat o zi anuală care să-i poarte numele.

Citeste si ...  Sinead O'Connor se retrage din muzica: ''Am imbatranit si sunt obosita''

About Bogdan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*