Bogdan Ioan va susține “Michael Jackson Tribute Show” pe 25 iunie

Câștigătorul Vocii României din 2018, Bogdan Ioan, continuă să îl onoreze pe Michael Jackson printr-un spectacol tribut ce va avea loc pe 25 iunie, în ziua în care se împlinesc 10 ani de la moartea artistului. Showul se numește “Michael Jackson Tribute Show” și se va desfășura la studiourile Fratelli.

Bogdan Ioan muncește de zor pentru primul său spectacol de amploare, un concert tribut Michael Jackson, dedicat tuturor celor care l-au susținut la Vocea României și i-au cerut să continue să cânte coveruri după regretatul artist.

Conceptul spectacolului este dinamic, cu trupă live, coregrafie și proiecții video. Va dura o oră și jumătate și este gândit alături de regizorul poreclit “Prințesa”, cu care Bogdan a început să lucreze încă din luna aprilie. Iată ce declară Bogdan despre intenția spectacolului:

Mă bucur că am șansa de a organiza un spectacol tribut Michael Jackson chiar în ziua în care se împlinesc zece ani de la moartea acestuia. Eu, de exemplu, nu am avut ocazia să îl văd niciodată live. Sunt mulți cei care acum i-au descoperit muzica, iar dacă prin acest spectacol pot oferi o idee despre ce înseamnă un concert live cu muzica lui și oamenii pleacă cu o emoție în suflet, eu sunt mulțumit.

Cariera lui Bogdan Ioan a debutat cu succes datorită sensibilității cu care reușește să redea vocal piesele lui Michael Jackson, iar oamenii îl iubesc pentru asta, așa că acest spectacol este dedicat în primul rând lor. Pentru a completa cu succes și pe partea fizică, de dans și coregrafie, Bogdan se pregătește în această perioadă cu un antrenor de fitness și are grijă de regimul său alimentar.

Spectacolul va avea loc pe 25 iunie la Fratelli Studios, de la ora 21 și va dura o oră și jumătate. Biletele sunt puse deja în vânzare.

Leave a Reply