Cher a interpretat piesa “One Of Us” de la ABBA – AUDIO

Cher reinterpreteaza o noua piesa clasica din repertoriul ABBA – “One Of Us”. Melodia se regaseste pe discul ”Dancing Queen”, cel de-al 26-lea album de studio al artistei.

Pe 28 septembrie, Cher a lansat albumul ”Dancing Queen”, un material ce contine exclusiv cover-uri dupa hituri ABBA. Albumul a fost inregistrat ca parte a implicarii sale in musical-ul ”Mamma Mia! Here We Go Again”, Cher jucand in aceasta pelicula rolul mamei Donnei, personajul interpretat de Meryl Streep.

“A fost una dintre cele mai grozave aventuri ale vietii mele. Toata lumea s-a purtat atat de dragut cu mine, m-au iubit”, a povestit Cher intr-un interviu pentru The Today Show.

In ce priveste inregistrarea albumului ”Dancing Queen”, Cher marturiseste ca ideea a fost a CEO-ului de la Universal. Acesta i-a propus si rolul din ”Mamma Mia! Here We Go Again”, spunandu-i ca e un proiect bun pentru cariera ei.

Nu a fost ceva serios initial (cu referire la albumul ”Dancing Queen”), dar apoi, dupa ce am facut-o, m-am simtit mandra. Si eu nu sunt o fana Cher. Chiar nu sunt. Cel putin nu un fan inrait”, a marturisit Cher in emisiunea lui Ellen DeGeneres.

Pe discul ”Dancing Queen” se regasesc piese precum ”The Winner Takes It All”, ”Fernando” si ”SOS”. Ultimul cover dezvaluit este cel al piesei ”One Of Us”, lansate de ABBA in 1981.

”Dancing Queen” este cel de-al 26-lea album de studio inregistrat de Cher. Discul contine 10 piese si poate fi precomandat de pe iTunes, Spotify, Google Play si Pandora.


Tracklist “Dancing Queen” – Cher:

“Dancing Queen”
“Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)”
“The Name of the Game”
“SOS”
“Waterloo”
“Mamma Mia”
“Chiquitita”
“Fernando”
“The Winner Takes It All”
“One of Us”

Leave a Reply