Delia, invitată specială în cadrul show-ului The Motans Grand Concert

Delia va cânta alături de The Motans în cadrul primului concert de anvergură din cariera artistului. Evenimentul va avea loc pe 31 mai, la Arenele Romane, iar pregătirile sunt în plină desfășurare.

Delia este artista care definitivează lista invitaților speciali alături de care The Motans va interpreta piese devenite celebre imediat după lansare.

Fiecare colaborare dintre Denis și Delia a fost un succes. “Weekend”, primul lor duet, are peste 25 de milioane de vizualizări pe YouTube și a fost declarat piesa anului 2017. “Rămâi”, piesă lansată acum o lună, cumulează deja peste 9 milioane de vizualizări și a fost pe prima poziție în trending YouTube timp de o săptămână de la lansare. În topul MediaForest, piesa s-a clasat pe data de 2 mai pe primul loc în topul Radio Românesc și pe poziția a doua în topul Radio Mix Internațional & Românesc.

Din setlistul The Motans Grand Concert nu vor lipsi piese ca “Versus”, single-ul de debut care a devenit un adevărat fenomen pe piața muzicală, “Înainte să ne fi Născut”, “Jackpot” sau “POEM” feat. Irina Rimes.  Evenimentul va fi unul plin de surprize, emoții și elemente inedite, propunându-și să creeze o punte între artă și societate, între fantezie și realitate.

Lucia, Irina Rimes și Dara vor cânta în deschiderea acestui show suprarealist, un adevărat spectacol de lumini.

The Motans a reușit de-a lungul timpului să creeze o conexiune aparte cu publicul, nu doar prin magia muzicii și a versurilor, ci și a imaginilor pe care le împletește perfect, dăruind experiențe în care oricine se poate regăsi.

Bilete The Motans – Grand Concert – Arenele Romane

Presale:

  • 169 de lei – Categoria A – cu loc pe scaun în sectoarele K și E
  • 129 de lei – Categoria B – fără loc, în fața scenei
  • 89 de lei – Categoria C – în spatele categoriei B, fără loc sau cu loc în arenă (mai puțin în sectoarele K și E)

La preț se va adăuga taxa de bilet de 5 lei.

La intrare:

  • 190 de lei – Categoria A – cu loc pe scaun în sectoarele K și E
  • 150 de lei – Categoria B – fără loc, în fața scenei
  • 100 de lei – Categoria C – în spatele categoriei B, fără loc sau cu loc în arenă (mai puțin în sectoarele K și E)

Posesorii de bilete la categoria A primesc brățară textilă The Motans, un poster color și au acces în locatie cu 30 de minute mai devreme. Posesorii de bilete la categoria B primesc brățara textilă.

Leave a Reply