Delia Rus – Alandala (videoclip)

Delia Rus continuă povestea de iubire începută în “Fericire / Chip de chin” cu un nou single – “Alandala”, care te poartă dintr-o stare în alta, în vis și apoi iarăși în realitate.

Produsă de Ackym, piesa a luat naștere dintr-o inspirație de moment a artistei; aceasta a scris toate versurile în timpul unui freestyle.

“Alandala” este despre prezent, despre realitate, o etichetă pe care ne-am pus-o. Este o piesă care a fost, în principiu, un freestyle început într-o noapte. Atunci eram la studio și tot ce aveam în cap era «ce haos frumos suntem». Așa am început să fredonez «ne pierdeam alandala» .

Astea sunt piesele dragi mie, negândite de fel. Azi îmi dau seama cât sunt de norocoasă să trăiesc aceste sentimente superbe care mă inspiră fără doar și poate, dar și cât de tare m-a conturat asta ca persoana. «Alandala» e o iubire plină de haos, la fel ca toate marile iubiri. E un cadou, iar daca simți acea iubire, ești al naibii de norocos! Piesa a fost produsă de Ackym, care mi-a lăsat mâna liberă și îi mulțumesc pentru asta.

Toamna asta hai să ne iubim!” – a declarat Delia Rus.

Una dintre cele mai autentice artiste din noua generație, Delia îmbină o față inocentă cu un storytelling modern ce au dat naștere unor piese precum “Dacă pleci”, “Inimi Străine”, “Ochii la mine” (feat. Tranda) și “Fericire / Chip de chin”. Debutând în 2016 cu “Dacă pleci”, lansările artistei au adunat peste 40 de milioane de vizualizări pe Youtube.

Leave a Reply