Hristos a inviat ! Un proiect muzical la care au participat 100 de artisti

O suta de artisti participa pro bono la proiectul muzical “Hristos a Inviat” – o melodie a compozitorului Andrei Tudor pe versuri de Andreea Andrei – care se constituie intr-un mesaj de suflet, adresat tuturor oamenilor.

Luminita Anghel, Paula Seling, Nico, Oana Sarbu, Adrian Daminescu, Mihai Georgescu, Doru Todorut, George Miron, sopranele Felicia Filip, Irina Iordachescu, Irina Baiant, Laura Bretan, tenorii Marcel Pavel, Vlad Mirita si Andrei Lazar, Grupul Vocal Acapella (condus de George Miron) si Corul de Copii “Sunetul Muzicii” (condus de Cristina Manoliu) sunt artistii care au acceptat sa participe la proiect.

Potrivit unui comunicat transmis sambata AGERPRES, de Paste, Primaria Capitalei, prin Creart, si compozitorul Andrei Tudor, alaturi de Orchestra Simfonica Bucuresti ofera publicului acest proiect muzical pe canalele online Facebook & Youtube creart si Youtube Andrei Tudor.

“Ne-am gandit sa cream un moment special, care va este dedicat din toata inima. (…) In acest moment in care toata lumea este izolata in casa si in care artistii nu pot avea contact direct cu publicul lor, am gasit aceasta solutie, cu totul atipica, care a reprezentat si o provocare din punct de vedere al calitatii audio video, inregistrarile fiind realizate doar cu ajutorul telefonului mobil, fara alte accesorii tehnice. Atat artistii, cat si orchestra au trimis gandul lor artistic direct din propriile sufragerii. Multumim tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui proiect”, afirma Andrei Tudor, citat in comunicat.

Citeste si ..  Ozzy Osbourne, diagnosticat cu maladia Parkinson

About Bogdan

Check Also

Cleopatra Stratan, îndrăgită cântăreață din Republica Moldova, împlinește astăzi 6 octombrie, vârsta de 18 ani.

Cleopatra Stratan, îndrăgită cântăreață din Republica Moldova, împlinește astăzi 6 octombrie, vârsta de 18 ani.

Cleopatra Stratan s-a născut la 6 octombrie 2002, la Chișinău, în perioada în care tatăl …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: