JEAN GAVRIL SI FELI LANSEAZA ULTIMUL VAL

Jean Gavril, unul dintre cei mai nonconformisti artisti din Romania, lanseaza alaturi de Feli „Ultimul val”, o piesa dramatica despre plecare si gol ramas in urma pierderii cuiva drag. Inspirat de moartea tatalui unuia dintre cei mai buni prieteni ai sai, comandant de vas de profesie, Jean Gavril si-a pus emotiile si trairile fata de aceasta plecare intr-o piesa incarcata de dramatism atat ca linie melodica, cat si ca versuri.

„La 2-3 zile dupa eveniment, eram in studio si inceram sa scot toate sentimentele care ma incercasera in zilele acelea. A iesit acest refren care vorbeste despre despartire, distanta si lipsa.”, povesteste artistul Jean Gavril, compozitor, textier si interpret al acestei piese.

Dupa ce a realizat impreuna cu Feli un cover de succes dupa piesa lui Dan Spataru „Iti pare rau”, Jean Gavril a promis publicului ca va reveni cu o piesa proprie impreuna cu ea, de a carei voce si profunzime este fascinat. „Din prima clipa am stiut ca aceasta piesa este perfecta pentru un duet cu Feli. Vocea ei este superba in general, dar pe piesa asta, aduce o supradoza de emotie.”, sustine Jean Gavril despre colaborarea cu Feli.

Citeste si ..  Mark Stam a lansat piesa "Privirea ta"

„Eu sunt unul din cei mai mari fani Jean Gavril din momentul in care am facut cunostinta in studiourile HaHaHa Production. Cand Jean mi-a aratat demo-ul piesei Ultimul Val efectiv nu am putut-o asculta, pentru ca treceam prin schimbari mari pe plan personal si fiind o piesa cu un mesaj atat de intens, ma atingea prea tare. Aproape un an mai tarziu, dupa ce multe s-au asezat, intr-o seara la studio, Jean lucra la finalizarea piesei. Atunci am “fugit” la Smiley si Jean si i-am rugat sa ma lase si pe mine pe aceasta piesa pe care eu o consider o capodopera. Ma bucur mult si sunt foarte fericita ca Jean a acceptat sa imparta asa poveste cu mine muzical!”, marturiseste Feli.

Co-productie Roton si HaHaHa Production, „Ultimul val” are muzica si versurile scrise de Jean Gavrila, Felicia Donose si Andrei Tiberiu Maria si productia muzicala realizata de Șerban Cazan si Lucian Nagy.

About Bogdan

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: