Metallica a donat 350.000 de dolari pentru lupta impotriva COVID-19

Metallica sare inca o data in ajutorul celor aflati in nevoie. Prin intermediul fundatiei caritabile All Within My Hands, trupa a donat 350.000 de dolari pentru lupta impotriva noului coronavirus, banii fiind distribuiti catre alte 4 organizatii care contribuie la ajutorarea celor afectati de COVID-19.

Dupa donatiile generoase facute in trecut – 750.000 de dolari pentru salvarea padurilor australiene afectate de incendii si 250.000 de euro pentru initiativa Asociatiei Daruieste Viata – Metallica da inca o data dovada de civism, implicandu-se activ in lupta impotriva noului coronavirus.

“Persoanele vulnerabile din comunitatile noastre au nevoie de ajutor mai mult ca niciodata”
Formatia a donat 350.000 de dolari prin intermediul propriei fundatii caritabile, All Within My Hands.

“In contextul raspandirii coronavirusului, persoanele vulnerabile din comunitatile noastre au nevoie de ajutor mai mult ca niciodata”, a transmis trupa.

Metallica a hotarat ca banii sa fie directionati catre 4 mari ONG-uri: 100.000 de dolari au ajuns la Feeding America, alti 100.000 de dolari la Direct Relief, inca 100.000 de dolari la Crew Nation si 50.000 de dolari la The USBG National Charity Foundation.

Citeste si ..  Ozzy Osbourne, diagnosticat cu maladia Parkinson

Formatia si-a incurajat fanii sa urmeze acest exemplu, daca se afla in pozitia de a o face.

“Stim ca aceasta perioada este extrem de dificila pentru multi dintre voi, dar daca doriti sa sustineti oricare dintre aceste organizatii, va rugam sa luati legatura direct cu acesti dedicati parteneri ai nostri, nevoile lor sunt multe si diverse; fiecare dolar ajuta”, a adaugat formatia.

In contextul pandemiei de coronavirus, Metallica a lansat recent si seria de stream-uri “Metallica Mondays”. In fiecare luni, formatia urca pe YouTube un concert celebru al trupei, pentru ca toti fanii sa se poata bucura gratuit, de acasa, de energia unor live-uri memorabile.

Aceasta serie de concerte a atras si donatii din partea publicului, trupa anuntand ca dupa doua saptamani de la debutul acestui proiect s-au strans deja 15.000 de dolari. Toti banii obtinuti din aceste donatii vor fi directionati, de asemenea, catre ONG-uri care lupta impotriva COVID-19.

About Bogdan

Check Also

Cleopatra Stratan, îndrăgită cântăreață din Republica Moldova, împlinește astăzi 6 octombrie, vârsta de 18 ani.

Cleopatra Stratan, îndrăgită cântăreață din Republica Moldova, împlinește astăzi 6 octombrie, vârsta de 18 ani.

Cleopatra Stratan s-a născut la 6 octombrie 2002, la Chișinău, în perioada în care tatăl …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: