Nicole Cherry e topită după fetița ei, Anastasia: "Nu că e a mea, dar e e minunată"
Nicole Cherry e topită după fetița ei, Anastasia: "Nu că e a mea, dar e e minunată"

Nicole Cherry e topită după fetița ei, Anastasia: „Nu că e a mea, dar e e minunată”

Nicole Cherry trăiește o perioadă superbă. În 27 noiembrie, tânăra solistă a devenit mamă pentru prima dată. A adus pe lume o minunăție de fetiță pentru care pregătise un nume de poveste cu câteva luni bune înainte: Anastasia. Aflată încă în maternitate, Nicole a oferit pe Instagram primele imagini cu micuța și impresiile celeui mai important rol al vieții sale, cel de mamă.

Nicole Cherry a adus pe lume primul ei copil și al logodnicului Florin Popa. Micuța Anastasia a venit în viața părinților ei ca o rază de lumină și magie. Nicole și fiica ei se simt bine, sunt sănătoase și se obișnuiesc rapid una cu cealaltă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nicole 🍒 (@nicolecherry)

„E minunată, nu că e a mea, dar e minunată! M-am topit, nu mai pot după ea! Doamne, ce frumos! Mulțumim, am primit enorm de multe mesaje. Ne vedem curând. Suntem bine”, a spus Nicole în story-urile puse pe Instagram.

 

Nicole Cherry a născut cu câteva zile înainte de a împlini 23 de ani

În 5 decembrie, Nicole Cherry împlinește 23 de ani și va avea parte, fără îndoială, de cea mai frumoasă aniversare de până acum. Solista a și recunoscut că și-a dorit ca atunci când va avea un copil să fie aceeași zodie ca ea.

„Eu mi-am programat copilul. Voiam foarte tare să fie în zodia Săgetător. Dar nu aveam pretenții ce să fie. Când am aflat că e fetiță, am fost super emoționată, a fost un șoc. Calculele băbești îmi arătau că o să am băiat”, a povestit Nicole, în septembrie.

Citeste si ...  Sinead O'Connor se retrage din muzica: ''Am imbatranit si sunt obosita''

About Bogdan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*