Sinead O’Connor se retrage din muzica: ”Am imbatranit si sunt obosita”

Cantareata irlandeza Sinead O’Connor si-a anuntat retragerea din muzica incepand de anul viitor, confirmand, in acelasi timp, ca albumul ”No Veteran Dies Alone”, ce urmeaza a fi lansat in curand, va fi ultimul LP cu care isi va incheia calatoria muzicala de 40 de ani.

Artista in varsta de 54 de ani a luat aceasta decizie, deoarece se simte ”obosita” si considera ca s-a bucurat din plin de cariera muzicala pana la aceasta varsta, simtind ca este momentul potrivit pentru a se retrage.

„Va scriu aici pentru a va anunta retragerea mea din turnee si din industria muzicala. Am imbatranit si sunt obosita. ‘NVDA’ va fi ultimul meu album. Şi nu vor mai exista turnee sau actiuni de promovare. „Nu este o veste trista. Este o veste uluitor de frumoasa. Un războinic stie cand el sau ea trebuie sa se retraga. A fost o calatorie de 40 de ani. A sosit timpul sa pun piciorul in prag si sa fac in asa fel incat alte visuri sa devina realitate”, le-a transmis cantareata fanilor printr-un mesaj postat pe Twitter.

De asemenea, artista a tinut sa le explice fanilor ca ea insasi a decis sa faca acest anunt, fiind incurajata in special de lansarea autobiografiei sale, ”Rememberings”.

„Imi cer scuze daca i-am suparat pe agentii companiilor de rezervari de bilete, pe organizatorii de concerte sau pe manageri din cauza mesajului despre retragerea mea din activitate. Probabil ca acea carte m-a facut sa inteleg ca sunt propriul meu sef. Nu am vrut sa astept permisiunea unor barbati care sa-mi spuna cand pot sa fac acest anunt”, a adaugat artista.

Citeste si ...  Jennifer Lopez a recreat scene dintr-un videclip lansat în urmă cu 20 de ani

„No Veteran Dies Alone” va conţine sapte piese si va fi primul album de studio pe care Sinead O’Connor il va lansa dupa o pauza de opt ani, in prima parte a anului 2022.

Multumim pentru muzica, Sinead O’Connor! <3

About Bogdan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*