Theo Rose este noua prezentatoare SuperStar România
Theo Rose este noua prezentatoare SuperStar România

Theo Rose este noua prezentatoare SuperStar România

SuperStar România, cel mai nou şi proaspăt show de talente din ţara noastră şi-a dezvăluit noua prezentatoare: Theo Rose. Artista se alătură celor patru juraţi în căutarea SuperStar-ului şi alături de Smiley, Raluka, Marius Moga şi Carla’s Dreams ne va introduce în atmosfera unui concurs de talente aparte.

SuperStar România debuta în urmă cu peste două luni, când Smiley, Raluka, Carla’s Dreams şi Marius Moga se aşezau la masa juriului pentru a căuta următorul om special cu potenţial de superstar. Sute de concurenţi au apărut în faţa lor şi au dat tot ce au avut mai bun. Peste 110 au primit tichetul auriu şi au trecut de etapa audiţiilor. Fiecare nouă etapă a crescut dificultatea provocării, iar numărul celor calificaţi a scăzut. În acest moment au rămas doar 32 de concurenţi în luptă pentru titlul de SuperStar, dar şi pentru premiul de 1 milion de lei.

Începând cu săptămâna viitoare, de pe 19 noiembrie vor începe semifinalele. Ca noutate o vom avea pe Theo Rose drept prezentoare pe scenă. Theo Rose are darul de a face fiecare piesă pe care o lansează hit. În plus, a fost o prezenţă tonică în fiecare dimineaţă la Gaşca Vorbeşte Lumea pe parcursul verii. De această dată îi va încuraja pe concurenţi, le va oferi din energia să şi va afla cum se simt aceştia în timpul jurizărilor.

Încântată de această nouă provocare, Theo Rose declară:

„O mare provocare… niște emoții cum n-am avut niciodată cântând. N-am dormit nopți întregi înainte, gândindu-mă la ce m-am înhămat, ce mare responsabilitate am. Acum, după ce m-am plâns, vă spun și că e una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am trăit vreodată, că îmi trăiesc visul în prime-time la TV, că înțeleg atât de bine concurenții, tocmai pentru că am fost de nenumărate ori în pielea lor și e o bucurie să le pot fi alături și să retrăiesc tot soiul de emoții”.

Citeste si ...  Dan Denes paraseste trupa Fly Project

Theo Rose a lansat la început de noiembrie priesa „Cântec la nai”, colaborare cu Doddy şi cu un oaspete special, Damian Drăghici pe acelaşi track. Tot în 2021 am mai ascultat şi piesa piesa „Iubesc”, alături de Pepe, dar şi „De 3 zile nu am somn” cu Emilian.

Pe 12 noiembrie a avut loc la SuperStar românia etapa Club, în care concurenţii calificaţi au cântat pentru prima oară în faţa publicului, într-un club cunoscut din Bucureşti. Semifinalele au fost filmate la Arenele Romane în luna august. Prima semifinală SuperStar România se vede pe 19 noiembrie de la ora 20:30.

About Bogdan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*