Tudor Chirila a lansat piesa 1 Mai – Video
Tudor Chirila a lansat piesa 1 Mai – Video

Tudor Chirila a lansat piesa 1 Mai – Video

Tudor Chirilă a scris pe pagina sa de Facebook care sunt lucrurile pe care le-a învățat în această perioadă de carantină și și-a amintit azi, de 1 Mai, ce înseamnă această sărbătoare pentru el, care îl duce cu gândul inevitabil la mare, la Vama Veche.

Tudor Chirilă se descrie drept un om complet schimbat, în sensul că a reușit să vadă anumite lucruri cu alți ochi. Într-o postare de pe Facebook, cântărețul a notat care sunt concluziile sale după toată perioada prin care a trecut și trece în continuare România, iar la mesajul său a postat videoclipul melodiei sale, „1 Mai”, ca o dedicație pentru cei care îl iubesc.

„Perioada de izolare m-a ajutat să cunosc oameni pe care nu i-aș fi cunoscut vreodată. Am ieșit din conformismul social al relațiilor bătătorite. Copiii știu să trăiască cu adevărat. Noi îi încurcăm foarte des”, sunt câteva dintre concluziile trase de artist.

„Bătrânii sunt mult mai puternici decât îi percepem noi”
Chirilă a mai scris că singurătatea l-a învățat că nu este un dușman, ci îi poate fi o adevărată prietenă, căci a găsit câteva lucruri bune la izolarea de ceilalți.

Citeste si ..  Smiley da startul distractiilor de vara cu un remake al piesei Adeline.

A avut câteva cuvinte de adresat și la adresa bătrânilor, cei care au cel mai mult de suferit în această perioadă: „Bătrânii sunt mult mai puternici decât îi percepem noi. Au inimile deasupra apei”.

„Împreună este un cuvânt la care trebuie să ne tot gândim. Muzica este teatru. Teatrul este muzică. Englezii sunt mult mai aproape de adevăr: they PLAY their instruments. Noi cântăm la instrumente. Când nu te mai joci, ești mort. La zece ani a trebuit să mă despart de toți prietenii mei de la blocul din care familia mea se muta. Este o despărțire care mi-a marcat traiectoria. La șaisprezece ani priveam sâmbăta seara străzile ude ale Bucureștiului din balconul blocului în care locuiam”, a mai scris Chirilă.

About Bogdan

Check Also

PUYA, COLABORARE DE SENZATIE CU ANDRA SI GUZ! MELODIA DORUL, UN AMESTEC DE RAP, POP, CU INFLUENTE FOLCLORICE SI REFERIRI LA ISTORIE SI TRADITII

PUYA, COLABORARE DE SENZATIE CU ANDRA SI GUZ! MELODIA DORUL, UN AMESTEC DE RAP, POP, CU INFLUENTE FOLCLORICE SI REFERIRI LA ISTORIE SI TRADITII

Puya i-a sunat pe Andra și Guz ca să le propună o colaborare, iar rezultatul …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: