Tudor Chirilă și Smiley își fac complimente la Vocea României, într-o pauză de filmări – VIDEO

Rivalitatea dintre jurații de la Vocea României, care de multă ori dă savoare schimbului de replici, se transformă într-o prietenie din ce în ce mai solidă. Această evoluție se aplică, momentan, doar părții masculine a juriului, cea feminină mai având poate nevoie de câteva sezoane pentru a se detensiona.

În calitate de vechi colegi, foști ”vecini” și actuali antrenori ”uniți de vibrații comune”, Tudor Chirilă și Smiley au rupt câteva momente dintr-o pauză de filmări pentru a-și exprima sincer câteva complimente. Cu mult umor și voie bune, dar și ușoare ironii, Tudor și Smiley își spun ce apreciază și ce admiră unul la celălat.

”Aș vrea să profit de această ocazie de pauză să mă uit în ochii tăi să-ți spun că…ai niște ochi pătrunzători..”, îi spune Smiley lui Tudor râzând.

Pe același tipar de complimente, Tudor Chirilă îi răspunde:

”Profilul tău grecesc mă rupe. Îmi aduce aminte de strămoșii mei. Știi că eu am avut o bunică grecoaică.”

Schimbul de complimente continuă cu aceeași doză de umor, cei doi făcând referiri ironice și la comentariile colegei de juriu Irina Rimes.

Smiley: ”Îmi place că te menții foarte fit.”

Tudor Chirilă: ”Pentru tine. Pentru cine mai am eu să mă mențin în juriul ăsta.”

Tudor Chirilă: ”Bă vecine, de când ai plecat de lângă mine, de anul trecut. Erai mult mai aproape. Am simțit că e așa, o vibrație între noi. Nu mă așteptam, având în vedere că destinele noastre muzicale sunt oarecum diferite și, totuși, iată că doi oameni puternici ca noi, mai ales tu, sunt uniți de vibrații comune.”

Smiley: ”Îți admir cămășile înflorate.”

Tudor Chirilă: ”Îți admir pantalonii largi. Mă-nnebunesc după ei. Aș dormi în ei ani de zile.”

Tudor Chirilă: ”Știi ce mai admir la tine? Felul în care nu abandonezi să-ncerci să-mi furi concurenții chiar și după ce i-am luat. Mi se pare extraordinar. E parte din personajul tău, cum spunea Irina. ”

În clipul filmat de Tudor și Smiley veți descoperi și alte complimente, unele cu adevărat neașteptate.

Audițiile pe nevăzute de la Vocea României 2018 se apropie de final. În cel de-al 5-lea episod al emisiunii s-au remarcat voci precum Elena Hasna, Sandor Dombi și Mădălina Celine Coca.

Leave a Reply